Aktuellt

Afterwork med temat: Teknik för en bättre värld, 24 oktober på Berotec Stockholm

På Berotec brinner vi för kompetens- och teknikutveckling. Självklart vill vi alla även bidra till en bättre värld och letar ständigt tillvägagångssätt och nya kunskaper. Därför har vi bjudit in representanter för två väldigt spännande bolag; Climeon och Nobina. De kommer och berättar just om hur deras arbete gör vår planet till en bättre plats. Nu bjuder vi även in dig och en kollega, för umgänge och inspiration.

Varmt välkommen!

Agenda för kvällen:

17:00 – Drop in med mingel, vi serverar enklare mat och något gott att dricka
18:30 – Föreläsare 1
19:15 – Föreläsare 2
20:00 – Frågestund
20:30 – Minglet fortsätter

När: 24 okt, kl 17:00 – 21:00(ish).
Var: Berotec – Pampas Marina, Karlbergs Strand 4.
Anmälan: Du anmäler dig här
Sista anmälning: 23 okt kl. 10:00.

Föreläsare; Climeons grundare Joachim Karthäuser och Peter Hafmar, vd på Nobina Technology.

Joachim Karthäuser – Grundare & CTO, Climeon
Joachim har en bakgrund från flera styrelser och verkställande befattningar i nystartade företag. Han är en kemisk expert och har stor erfarenhet av forskning och utveckling, försäljning och arbete med Intellectual Properties/Patent.

Cleantech-företaget Climeon har länge varit ödmjuka och väntat med att påstå att deras produkt bidrar till att rädda världens klimat. Efter några år med stora framgångar är det nu ett faktum – Climeons så kallade ”heat power” lösning ersätter fossila bränslen. – Det är hisnande att vi finns bland de stora spelarna, säger Joachim.

Mer om Climeon

 

Peter Hafmar – VD, Nobina Technology
Peter har lång erfarenhet av fordonsbranschen där han har haft många olika roller. Under kvällen får vi höra om Peters initiativ och driv för det mänskliga beteendet kring självkörande och elektrifierade fordon.

Nobina Technology är innovations- och utvecklingsbolaget för Nobina-koncernen. Deras självkörande bussar testkörs redan nu på allmän väg i Kista och nyare projekt är på gång för Nobina på Barkabystadens gator.

Mer om Nobinas självkörande bussar

Maria-Therese Lindefors, ny Affärsledare i Stockholm

Vi är otroligt glada över att Maria-Therese Lindefors stärker upp Affärsledarteamet på Stockholmskontoret. Hon har tidigare varit konsultchef…Läs mer

Att bemöta och gynnas av den höga personalomsättningen i konsultbranschen

Kompetensbristen bidrar till en hård fight om de duktiga konsulterna och personalomsättningen har länge varit hög i branschen…Läs mer