Aktuellt

Gigekonomin – ett seminarium om den nya arbetsmarknaden med Håkan Mildh Svensson

Välkommen till ett Lunch’N’Learn’ -seminarium där vi får besök av Håkan Mildh Svensson, som diskuterar och lär oss mer om framtidens arbetsmarknad, dess utmaningar och möjligheter. Håkan är en visionär grundare av konsultbolaget Berotec och expert på gigekonomin. Han har byggt upp Sveriges största bolag med bara gigare genom att samla personer som delar värderingar och brinner för samma syfte. Genom att erbjuda dessa ca 270 personer en modell som innebär work-life balance på riktigt har han även lyckats attrahera och behålla talanger med väldigt eftertraktade kompetenser.

Gigekonomin växer snabbt, både i Europa och USA och kommer påverka oss alla. Istället för att vara anställd ”gigar” man, dvs jobbar som konsult i projekt och tillfälliga anställningar. Att ha en möjlighet att balansera arbetsliv och privatliv är en av de stora drivkrafterna för att lämna den traditionella anställningen. Fler vill äga sin tid och inte bara låta jobbet styra. Samtidigt är utvecklande uppdrag och spännande utmaningar viktigt för den typiske gigaren. Berotecarna jobbar i något som Håkan valt att kalla Gig Economy 2.0 – att giga tillsammans, för att få ut det bästa av båda världarna.

Både du som arbetsgivare och du som arbetstagare kommer behöva anpassa dig till de stora förändringarna som sker på arbetsmarknaden. Vi bjuder därför in dig för att dels lyssna till Håkan men också för att diskutera de möjligheter och utmaningar som uppstår när gigarna tar mer och mer plats.

När: 7 december, klockan 11:30- ca 12.30. De som vill stanna kvar och diskutera ämnet mer, är välkomna att göra det!
Var: Berotec – Skårs Led 3 i Göteborg.
Övrigt: Vi bjuder på en enkel lunch och dricka.
Anmälan: Du anmäler dig här!

Du kan även anmäla dig via våra Meetup grupp här!

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo “Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer